Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
RuxyRux mulțumesc pentru idee;) Această prăjitură s- a clasat pe locul I în familia Zmeilor ;) O prăjitură de care ne-am îndrăgostit iremediabil :D !!!!
Untul se topește la microunde cca. 60 de secunde, apoi se adaugă făina, un praf de sare iodată, praful de copt, zahărul, pudra de cacao șu gălbenușul de ou, se frământă bine, până ce se obține un aluat sfărâmicios, adică firimituri.
Pentru umplutură brânza de vaci se amestecă enregic cu ouăle, plus albușul rămas de la aluat, zahărul tos, zahărul vanilinat și coaja de lămâie, până ce se înglobează toate ingredientele:
În tava tapetată cu foaie de pergament, se presară un strat de firimituri uniform, cât să se creeze o bază ;) apoi se toarnă crema de brânză, iar ca strat final firiturimile rămase ;) Prăjitura se pune la copt în cuptorul preâncins cca.45 de minute la foc mediu ;) După ce s-a răcit se presară zahăr pudră ;)
Simplă și delicioasă! Mai mult a durat să scriu și pozez rețeta;) Spor și poftă bună! ;)
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola