Prajitura Rudy

de MonaMimi in Prajituri, 15 Oct 2013 | 3247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus de ou
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • crema:
  • 750 g branza dulce
  • 3 oua
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 250 g zahar
  • coaja razuita de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Se cerne faina ,praful de copt si cacaua.

Se amesteca cu unt,zahar si galbenus pana obtinem un aluat omogen.

Impartim aluatul in doua bilute pe care le punem 10 minute la congelator.

Pregatim crema:

Batem albusurile spuma apoi amestecam cu galbenusurile ,zaharul ,zaharul vanilat,branza si coaja de portocala.

Tapetam o tava cu hartie de copt dam prima bila de aluat prin razatoarea mare, intindem crema de branza peste aluatul ras o uniformizam si radem si a doua bila de aluat ,punem la cuptor la foc potrivit 35-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy