Untul l-am topit in microunde timp de 30 de secunde, apoi l-am amestecat cu fructoza.
Am adaugat galbenusurile si am omogenizat compozitia.
Am pus iaurtul si faina impreuna cu praful de copt si am amestecat pana cand am obtinut o compozitie consistenta.
Am copt la 180 de grade aproximativ 25-30 de minute.
Fructele le-am taiat maruntel.
Dupa 25-30 de minute de la introducerea in cuptor, pandispanul se rumenise deja.
Am presarat fructele si putina scortisoara peste pandispan si le-am introdus din nou in cuptor.
Am lasat in cuptor timp de 10 minute, apoi am adaugat peste fructe spuma obtinuta din 4 albusuri, 4 linguri de fructoza si 1/2 lingurita cream tartar.
Am introdus prajitura din nou in cuptor si am redus temperatura la 150 grade Celsius. Am lasat sa capete o culoare aurie bezeaua, apoi am scos din cuptor si am lasat sa se raceasca.