Prajitura ,,reciclata''

de Alinutza80 in Prajituri, 16 Iul 2013 | 4412 vizualizari

 

Cum mai mi-a ramas o jumatate de chec pe care nu mai vrea sa il mai manance nimeni,m-am gandit sa fac ceva cu el ca sa il terminam asa ca a iesit o prajitura delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • O jumatate de chec
  • 1 cutie compot de piersici
  • 1 budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ,,reciclata'':

Checul se taie in felii, budinca se prepara conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Piersicile se scot si se taie feliute.

Intr-un castron se pune folie alimentara, in care se aseaza un strat de chec, se insiropeaza cu compot, apoi se pune budinca, peste care se aseaza feliutele de piersica si pe urma se pune restul de chec, care se insiropeaza iar cu compot.

Se acopera cu folia si se baga la frigider penru cateva ore. Cand se scoate se desface folia si se rastoarna pe un platou.

Se poate servii cu frisca sau simpla.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ,,reciclata''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu nuca de cocos