Prajitura rasturnata cu pere

de angyb in Prajituri, 27 Sep 2013 | 9021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de albusuri ~ 8-9 albusuri
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana jumatate de faina alba
  • 1 plic de praf de copt
  • 5 pere
  • 500 ml frisca
  • unt,zahar
  • un varf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rasturnata cu pere:

Batem spuma albusurile cu un pic de sare,pana cand devin o spuma tare dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand acesta se topeste. Adaugam faina alba si praful de copt si amestecam bine.

Ungem o tava cu unt si presaram deasupra zahar, asezam perele taiate felii si turnam compozitia de albusuri. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximtiv 30 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea. Scoatem din cuptor ,asezam deasupra o tava si rasurnam prajitura asfel incat perele sa fie deasupra,si o lasam sa se raceasca.

Batem frisca spuma si o intindem deasupra prajiturii .

Decoram cu ciocolata sau bomboane de colorate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rasturnata cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu fructul dragonului