Din seria ingrediente ramase, desert ultra rapid, delicios, ideal mai ales cand ai musafiri neasteptati sau ti-e pofta de ceva dulce si nu ai! :)))
Se pregătește o tavă mică. Eu am folosit o formă termorezistentă.
Se așază pișcoturile în rând, se fărâmițează deasupra biscuiții. Se toarnă cam 300 ml suc. Eu am avut un suc natural de portocale cu morcov.
Se curăță și se feliază bananele. Se așază peste baza de pișcoturi. Iartul se amestecă cu puțin zahăr pudră, se poate stoarce și puțină zeamă de lămâie sau se poate adăuga un zahăr vanilat. Se toarnă iaurtul peste banane și pișcoturi, se nivelează ușor. Se presară fructe de pădure, eu am avut niște zmeură, afine și mure rămase. Ciocolata se topește și se glazurează prăjitura.
Se dă la rece până în momentul servirii. Este tare bună, un fel de savarină fructata, datorită texturii pișcoturilor însiropate din abundență.
Să vă fie și vouă de folos!