Prajitura rapida

de stefy_a in Prajituri, 20 Feb 2017 | 3580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 75 g faina
  • 30 g de cacao
  • 1/4 plic praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida:

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul circa 10 minute. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si apoi se amesteca cu galbenusurile. Se omogenizeaza si se incorporeaza putin cate putin faina, praful de copt si cacao.

Se tapeteaza tava de copt cu hartie de copt (eu am folosit tava de aragaz si a iesit ff subtire, deci folositi o tava mai mica!!!) si se toarna compozitia

Se da totul la cuptorul in prealabil incalzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 30 minute. Cand s-a racit, se orneaza cu zahar pudra.

 

Mai multe retete gasisiti pe blogul meu: http://www.stefyharnicutza.ro/

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si bezea( sau cu branza dulce)