a trebuit sa pregatesc ceva dulce pentru soacra mica la o nunta....in sectiune n-am reusit poza,dar promit pe data viitoare...
Se prepara un pandispan din oua, zahar, faina si praf de copt.
Dupa ce sta la cuptor pana trece testul scobitorii si se rumeneste frumusel, il scoatem si turnam peste el cana de sirop preparat in prealabil. Se pune la foc apa cu zaharul, pana dau 2 clocote.
Praful de budinca se amesteca cu zaharul si se incorporeaza in sucul fanta, apoi se pune totul la foc si se fierbe pana se ingroasa amestecand continuu. Se toarna repede peste blat si se uniformizeaza. Dupa tot acest tratament se lasa pandispanul la racit foarte bine; intre timp se bate frisca si se taie fructele feliute.
Dupa ce s-a racit bine prajitura, se garniseste cu frisca si se portioneaza fara a fi scoasa din tava, apoi pe fiecare bucata de prajitura se adauga fructele dupa imaginatia fiecaruia. Se prepara tort gelee-ul dupa instructiunile de pe plic. Se toarna usor, cu lingura peste fructe si se baga la frigider minunatia astfel obtinuta pana a 2-a zi.
Este racoroasa, delicioasa si simplu de preparat.