Se face rapid si este atit de buna...atit de pufoasa...Singurul lucru ce l-as schimba ar fi ca as pune mai multe piersici :)
Punem intr-un bol untul moale (la temperatura camerei) impreuna cu zaharul si mixam bine pana obtinem o crema pufoasa .
Adaugam ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Punem faina, praful de copt, plicul cu zaharul vanilat si cele doua linguri cu lapte si amestecam bine pana obtinem un aluat destul de dens .
Tapetam o tava de forma rotunda cu hartie de copt (sau ungeti cu unt si tapetati cu faina).Turnam in tava jumatate din compozitie.
Piersicile le scoatem din compot si le feliem .
Peste primul strat din tava, asezam un strat de piersici feliate peste care punem restul de compozitie.
Punem tava in cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasam pentru circa 40 minute, pana ce suprafata prajiturii este usor colorata.
Dupa plac, presaram cu zahar pudra, feliem si servim.
Pofta buna !