Pt 2 foi:
Crema:
Glazura:
Foi:
Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se bat la mixer.
Albusurile se bat spuma cu sarea.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste albusuri, se adauga si galbenusurile si se amesteca bine cu o lingura de lemn.
Compozitia se imparte in 2 parti egale si se coc 2 foi. Foile se coc pe rand la cuptor cca 15 min fiecare pana se rumenesc frumos.
Foile le umplem cu crema:
Crema se face conform instructiunilor de pe plic iar apoi se adauga ciocolata rupta bucati si se amesteca cu lingura de lemn pana se topeste bine.
Glazura:
Intr-o craticioara punem laptele peste care adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam bine pana se topeste toata ciocolata. daca glazura e prea groasa se mai adauga putin lapte.
Se intinde bine peste prajitura si cu o furculita se fac formele.
Pofta buna!!