Prajitura pufoasa

de gaby_gabytza in Prajituri, 23 Noi 2012 | 5696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • umplutura
  • 3 linguri dulceata de caise
  • 800 ml frisca
  • sirop
  • 5 linguri apa
  • esenta de vaniie
  • 1 lingurita zahar
  • decor
  • bomboane de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa:

Mixam albusurile spuma cu zaharul, adaugam treptat gabenusurile amestecate cu ulei. Adaugam peste compozitie faina amestecata cu praful de copt si amestecam compozitia. In tava tapetata cu hartie de copt rasturnam compozitia pregatita si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Dupa ce am scos prajitura de la cuptor o lasam sa se raceasca si o taiem in doua pe lungime.

Asezam pe un platou prima bucata din blat o insiropam si o ungem cu un rand de frisca amestecata cu dulceata de caise, asezam a doua bucata de blat deasupra si ungem cu restul de frisca dupa care deasupra presaram cateva bomboane de zahar.

Dam la rece cateva ore dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]