Prajitura pentru cafea

de ianculubita in Prajituri, 9 Ian 2013 | 3696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu unt moale
  • 2 cani cu zahar
  • 3 oua
  • 1 cana smantana
  • 2 cani faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 100 g fulgi de migdale
  • 1 borcan cu gem
  • 1 esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pentru cafea:

Intr-un bol se freaca untul cu zahar pana devine cremos, se adauga ouale pe rand, apoi smantana, esenta si faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul;

Intr-o forma de guguluf se pune jumatate din aluat, se presara migdale, jumatate din gem, se acopera cu restul de aluat, restul de gem, deasupra restul de migdale si se da la cuptor 50-60 minute. Dupa ce s-a racit se scoate din forma si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pentru cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bunica 1

09.01.2013, 21:47

Ooooo bine ai revenit!

Dana_Retetegg 1

09.01.2013, 22:45

ianculubita 1

10.01.2013, 17:45

Multumesc bunica,bine v-am regasit sanatoase!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu migdale prajite si ciocolata