aceasta prajitura se gaseste in comert, dupa cum bine stiti, dar va pot asigura ca este delicioasa, cu un gust dulce acrisor.
In cazul in care faceti cu biscuiti, acestia se piseaza in robotul de bucatarie. Intr-un vas se pune la topit untul impreuna cu 70ml compot . Se ia vasul de pe foc si se adauga biscuitii pisati si se amesteca bine pana se omogenizeaza totul.
Biscuitii se pun in forma existenta in cutie, asezata in prealabil pe un platou si se niveleaza bine. Blatul din biscuiti se da la rece pana se face crema.
Daca faceti cu blat de tort, acesta se insiropeaza cu zeama de la compot.
Se taie cubulete fructele pentru crema si se pun la scurs intr-o farfurie. Separat intr-un vas pentru mixer se pune praful de crema, smantana de la frigider si apa rece si se bate cu mixerul pana se omogenizeaza, apoi se adauga si iaurtul de la frigider, apoi se mai mixeaza 30 de secunde.Din crema se pun cateva linguri peste blat, apoi se pune ananasul si restul de crema si se netezeste cu o lingura. Peste crema se orneaza cu ananas si kiwi.
Intr-un vas se fierb 300ml de apa, apoi se iau de pe foc si se adauga praful pentru jeleu. Compozitia se omogenizeaza bine si se raceste mestecand continuu cu o lingura timp de 5 minute. Jeleul putin caldut se rastoarna peste prajitura.
Dupa preparare , se da prajitura la frigider pentr 3 ore.