Pentru inceput am pregatit compozitia de branza. Am amestecat branza cu zaharul pudra, am adaugat galbenusurile, grisul si faina amestecata cu praful de copt.
Am omogenizat bine si am adaugat si esenta de lamaie. Am batut albusurile spuma si le-am adaugat in compozitia de branza amestecand usor.
La final adaugam bobite de ciocolata, stafide, merisoare dupa preferinta.
Pentru blat mixam bine cele 5 oua cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul mixand in continuare.
Amestecam faina cu praful de copt si cacaoa si adaugam treptat peste oua alternand cu laptele.Turnam aceasta compozitia in tava in care am pus hartie de copt. Din compozitia de branza punem cu lingura din loc in loc peste blat.
Cu ajutorul unui betigas de frigarui am amestecat usor cele doua compozitii.
Introducem tava in cuptorul incins si coacem pana se desprind marginile.Facem si testul cu scobitoarea.
Eu am folosit branza de vaci de la Lidl.