Prajitura Marius

de Sidy in Prajituri, 23 Iul 2010 | 26727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua,
  • 300 g zahar,
  • 5 linguri cacao,
  • 7 linguri apa clocotita,
  • 1 praf de copt,
  • 200 g faina,
  • 1 budinca de vanilie,
  • 1 pachet margarina
  • 100 g nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Marius:

Se face un pandispan din oua, zahar, apa clocotita praful de copt, cacao si faina si se coace. Intre timp se prepara budinca si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina.

Blatul se taie in doua si se umple cu jumatate din crema. Cealalta jumatate se pune deasupra peste care se pun nucile prajite si taiate. Peste nuca se pune glazura de cacao sub forma de grilaj.

O prajitura usor de facut dar foarte gustoasa....va asigur !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Marius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

borachito 1

29.01.2014, 10:26

glazura de cacao se ia din comert...

Pushaa 1

29.01.2014, 11:09

buna tare!

Sidy 1

31.01.2014, 06:34

borachito - ai dreptate ! Dar e plina de E-uri...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă video