O minunatie de prajitura cu o multime de arome!
Cele 200 gr. de nuca prajita si taiata se pun in tava bine unsa in care urmeaza sa fie copt blatul.
Pentru blat:
Albusurile se mixeaza pana devin spuma, se adauga zaharul si in continuare mixam pana zaharul s-a topit. Adaugam nuca de cocos si faina. Totul se pune in tava, peste nuca si se introduce la cuptor (~20'-30'). Dupa ce s-a copt, se scoate din tava si se intoarce astfel incat nuca sa ramana jos, iar cand s-a racit putin, se unge cu Finetti.
Crema:
Cele 8 galbenusuri se amesteca cu praful de budinca si se dilueaza cu lapte rece. Restul de lapte se pune la fiert impreuna cu zaharul; cand incepe sa fiarba adaugam galbenusurile si budinca. Se fierb bine pana se ingroasa. Se lasa la racit, apoi adaugam untul (mixam prima data untul si adaugam crema putin cate putin)!
Crema se imparte in doua parti egale; intr-una din parti se adauga o ciocolata topita!
Asamblarea prajiturii:
-blatul (nuca in jos) peste care s-a adaugat finetti; peste finetti se pune crema galbena, urmeaza un strat de biscuti (eu am pus Petit Beure) inmuitati in cafea ness cu rom, peste biscuiti punem crema in care am pus si ciocolata topita, iar peste aceasta crema punem un strat de frisca si presaram nuca de cocos!