Prajitura insiropata cu ciocolata amaruie si crema de budinca cu frisca

de rivka in Prajituri, 5 Dec 2009 | 16343 vizualizari

COMENTARII (22)

danygospodina 1

05.12.2009, 00:53

Foarte frumoase!!!!

Bucataras 1

05.12.2009, 01:15

super arata

Michelle 1

05.12.2009, 09:18

foarte faina

pana_luminita 1

05.12.2009, 10:18

arata foarte apetisant

Bunica 1

05.12.2009, 10:28

Arata nemaipomenit si se pregateste usor ! O fac si eu , dar tai cuburile mai mici si le tavalesc prin ciocolata , apoi prin nuca.

rivka 1

05.12.2009, 10:35

multumesc, am modificat pozele ca cele de aseara erau nereusite, acum se vede crema e roz .

luminita20_2006 1

05.12.2009, 11:03

f dragalasa prajiturica

brie 1

05.12.2009, 12:31

arata delicios parca as vrea si eu nitica , plus ca rozul imi place

liana_geicu 1

05.12.2009, 13:22

arata super bine prajitura, si imi place si decorul cu inimioare! cred ca este foarte gustoasa!

ionix 1

05.12.2009, 13:44

vrea si yo

rivka 1

05.12.2009, 15:36

merci merci pai da la inimioare se potriveste rozul, in rest cred ca merge cu orice gust de budinca....

ionix 1

05.12.2009, 15:45

cum faci inimioarele??? vreau si eu sa-i fac mamei de Craciun un tortulet si mi-ar placea sa-i pun inimioare

rivka 1

05.12.2009, 15:53

am pus o oala joasa cu apa pe aragaz la incalzit si in alta oala am pus jumatate de tableta de ciocolata neagra 85% cacao, si am pus vasul cu ciocolata in vazul cu apa calda ....astfel ca de la caldura s-a topit ciocolata ...apoi cand a fost lichida am turnat-o pe o hartie de copt si am nivelat-o cu un cutit....am lasat sa se intareasca la loc....si am decupat inimile cu cutitul dar daca tu ai forme de inima de prajituri sau de la jucariile copiilor le poti folosi evident ies mai perfecte, dar de fapt nu trebuie sa iasa perfect sa se vada ca e facuta acasa...

ionix 1

05.12.2009, 15:59

ah... foarte inteligenta chestia... de decupat ai decupat dupa ce s-a intarit iar ciocolata??? nu se rupe??? n-am forme pt ca n-am copilasi dar o sa le decupez cu un cutit sper sa-mi iasa pt ca-s antitalent la chestii minutioase

rivka 1

05.12.2009, 16:05

iti iasa sigur...
nu se rupe, am lasat-o sa se intareasca la loc pe masa din bucatarie pana am taiat prajitura , am insiropat-o etc, apoi le-am dat si la frigider asa lasate acolo pe hartia de copt...inainte sa le scot, sa se intareasca calumea.
incearca si tu chiar daca ti se rup cateva in mod sigur iti vor iesi suficiente, daca nu o pui iar la topit si incerci iar, dar iti ies sigur....nu e greu....daca pana si mie mi-a iesit...

ionix 1

05.12.2009, 16:21

super... pai atunci, o sa-ti arat poze cu inimioarele sau tentativa de inimioare pup, weekend placut

nyana 1

05.12.2009, 23:40

un pis si pt mine mai ai?

Miha 1

31.01.2010, 16:19

Arata foarte bine si apetisant prajiturica asta. Cum de mi-a scapat pana acum?

adnas54 1

08.02.2010, 18:11

Eu care ador prajiturile, mi se pare apetisanta.Sanda

epurasha2bb 1

17.02.2010, 20:52

foarte frumos! si dulcica foc roz cu inimioare negre arata super!

elena1988 1

10.02.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose crosetate