Pentru chec:
Pentru crema:
Pentru glazura:
Preparare:Faci doua checuri,unul alb din 3 oua,3 linguri zahar,3 linguri faina,1/2 praf de copt si unul maro din restul ingredientelor.Le coci in cuptorul incins, la foc potrivit.
Crema:Curati lamaile de coaja, le tai felii, le pui in doua vase separate si alegi samburii.Dai rahatul prin masina de tocat cu cate o lamaie, fiecare culoare separat.
Adaugi la crema obtinuta zeama ramasa, apoi margarina impartita in doua si mixezi pana se omogenizeaza bine.Checurile racite le tai felii.
Tapetezi doua tavi de chec cu folie de plastic,astfel incat sa depaseasca marginile pentru a putea fi acoperita la sfarsit prajitura.Incepi sa reconstitui fiecare chec,ungand feliile cu crema in felul urmator:o felie alba cu crema rosie,o felie maro cu crema verde etc.Cand lipesti feliile una de alta ai grija sa apesi pentru a adera bine.Dupa ce umpli tava, acoperi strans cu folia si dai la rece.A doua zi glazurezi prajiturile, le acoperi din nou cu folia, le pui in pungi si le dai la frigider.
Glazura:o lingura cacao, o lingura apa si ciocolata.Le pui la foc mic pana se omogenizeaza amestecand mereu.Adaugi margarina si torni glazura pe prajitura(deasupra si lateral), intinzand-o cu un cutit lat.
Prajitira o tai oblic, incepand dintr-un colt al ei.