Prajitura in straturi cu scortisoara si nuca

de taniakswn in Dulciuri, 19 Mar 2016 | 5222 vizualizari

COMENTARII (7)

Lau 1

20.03.2016, 08:16

ce bine arata

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:47

woow!

Ksenya 1

21.03.2016, 17:34

si mie imi place!

Bya Ralu 1

22.03.2016, 17:04

Ina 1

23.03.2016, 19:29

Foarte interesanta prajitura
M-ai bagat putin in ceatza cu "oprim focul jos si aprindem pe cel de sus pentru a rumeni putin prajitura" . Initial m-am gandit ca jos = cuptor si sus = ochiul aragazului . M-am lamurit cu ajutorul pozelor si am inteles ca tu ai doua focuri in cuptor Eu n-am
Oricum, felicitari!

oanapl 1

27.11.2017, 23:03

Ce bine arată!

taniakswn 1

23.12.2017, 19:52

Draga Ina eu inainte aveam cuptorul la care puteam folosi flacara de jos si cea de sus , pentru rumenire impreuna, cuptorul avan 2 butoane, pentru jos si sus...!
Acum l-am schimbat, ca avea ceva ani, dar din nefericire, aici la noi, nu se mai permite sa se foloseasca cuptoare ca modelele vechi ..Daca vrei sa rumenesti, trebuie sa stingi cuptorul de jos si se deschide doar flacara de sus a cuptorului. Deci este un singur buton pentru cuptor , ori sus , ori jos.Inainte lucram foarte repede si economiseam mult timp.
Asta e..! ? ? ?
Multumesc pentru aprecieri..!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici