Prajitura in 2 culori

de Lau in Prajituri, 21 Mar 2012 | 3575 vizualizari

 

by pusikmea,este delicioasa,eu am modificat-o putin,

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa minerala
  • 1 1/2 cana zahar
  • 3 1/2 cani faina
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • eu am folosit pere in loc de dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura in 2 culori:

Se amesteca ingredinetele uscate (fara cacao), se adauga apa minerala si uleiul si amestecam pana omogenizam.

Se imparte compozitia in 2 si se adauga intr-una cacao si esenta de rom si in cealalta esenta de vanilie,

Se toarna compozitia alba in tava tapetata cu hartie de copt,se da la cuptor cca 10 min

Se scoata din cuptor se adauga felii de pere se toarna compozitia maro si se da din nou la cuptor cca 40 min,sa treaca testul cu scobitoarea,

Se taie dupa ce se raceste foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura in 2 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel