Prajitura imposibila ...

de DIANA B in Prajituri, 26 Aug 2011 | 8763 vizualizari

 

Daaaaaaaaaaaaaaaaa , imposibila ... dar de mancat doar , nu si de facut . Sunt trista c-am muncit degeaba si-am si irosit ingredientele , tot degeaba . Sper s-o infulece Piky (catelul de pe lant , ca printesa Linda nici nu s-a uitat catre ea - eu pe ea fac testarile , daca mananca ea , e bunaaa) . De ce va aduc si voua reteta la cunostinta ? SA N-O FACETI ... hihihi , dar e-un ras amar . Nu stiu ce-a fost prea mult , sau prea putin ... faina prea multa cred si lapte prea putin . Trebuia sa iasa ceva asemanator INTELIGENTEI , dar nici pe departe ... nici siropoasa , nici pufoasa ... nik , nik , nik .


PS Dragele mele , se pare c-am cam exagerat si chiar am fost crezuta 100% ... este comestibila si azi mi s-a parut bunuta (poate c-am taiat-o eu de calda , aseara) dar de la o varsta , motzocii isi spun cuvantul ........... ideea este ca ma asteptam sa semene cu-adevarat cu DESTEAPTA ... data viitoare o mai modificam pe ici , pe colo ...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 350 g faina
  • 10 linguri de fructoza , sau un pahar de zahar
  • 600 ml lapte 
  • 150 g nuca de cocos
  • 180 g unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • unt si faina pentru uns tava
  • ciocolata rasa ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura imposibila ...:

Intr-un castron se freaca untul cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu 160 grade.Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste unt impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza .Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina .Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece.

Prajitura ar fi trebuit sa aibe si blat si crema ... ei , ea n-a avut ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura imposibila ..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

horia 1

10.09.2011, 16:23

tu, impreuna cu toata familia.

DIANA B 1

10.09.2011, 16:31

Horia , iti multumesc ptr urare ... sotul meu , este deja mare , iar eu , pe urmele lui
Asta-i toata familia bipeda

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si budinca de vanilie