Inpiratie Laura Sava
Punem cartofii la fiert,dupa ce au fiert si s-au racit ii pasam si ii amestecam cu margarina amestecata bine cu zaharul ,adaugam uleiul ,faina si praful de copt si framantam un aluat fraged ,pe care il impartim in 3 ,in una din parti adaugam cacaua.
Lasam la rece pt aprox 30 min
Luam o parte de aluat alb si il intindem pe masa infainata apoi transferam foaia obtinuta ,cu grija, in tava tapetata cu hartie de copt,ungem foaia cu jumatate din cantitatea de gem.
Luam partea de aluat cu cacaua si procedam la fel ca si cu cea alba ,odata intinsa o punem cu grija in tava peste foaia alba ,ungem foaia cu restul de gem,intindem si a 3 a foaie si o punem deasupra, dam la cuptorul incalzit pt cca 40 min.
O lasam sa se raceasca si ungem ultima foaie cu glazura de ciocolata sau cu un strat subtire de gem si presaram nuca.
Pofta buna!