M-am inspirat din Cartea de bucate a Silviei Jurcovan, am umblat un pic la cantitati in functie de tava mea....eu am pus mai multa nuca si gem decat era in reteta...
Foi: Intr-un castron am pus zaharul pudra si drojdia si am frecat pana ce drojdia s-a lichefiat, apoi am adaugat untul moale, am omogenizat, dupa care am adaugat ouale, unul, cate unul si am amestecat bine dupa fiecare. Am presarat sarea, coaja de lamaie si am adaugat smantana,la finam am incorporat faina si am framantat cca 10 min, apoi am lasat la crescut 15 min. Dupa care am impartit coca in 4 parti egale si am intins 4 foi de dimensiunea tavii ( 35-25 cm).
Asamblare: Tava am tapetat-o cu hartie ce copt am asezat prima foaie, am intins 200 g gem de piersici, am presarat 100 g nuca si 50 g zahar, apoi am pus foaia a doua, peste care am pus 200 ggem piersici, 100 g nuca macinata si 50 g zahar, am adaugat foaia a treia, 200 g gem caise, 100 g nuca macinata si 50 g zahar, punem ultima foaie si o intepam cu o furculita. Lasam 30 min sa creasca apoi bagam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu spre mic cca 45-50 min. Scoatem tava din cuptor si o lasam sa se raceasca, apoi facem glazura si o turnam peste prajitura si lasam sa se raceasca, apoi portionam.
Glazura: Zaharul amestecat cu cacaoa si apa le punem la fiert, pana incep sa se ingroasa, apoi lasam sa se racesca cca 10 min si adaugam untul, omogenizam si turnam peste prajitura.