Prajitura Floarea soarelui

de ianculubita in Dulciuri, 30 Oct 2011 | 7363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1portocala
  • 300g faina
  • 300g zahar
  • 8linguri cu ulei
  • 3oua
  • 1praf de copt
  • esenta de vanilie pudra
  • crema nutella
  • 1ceasca cu frisca
  • colorant alimentar galben
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Floarea soarelui:

Portocala spalata cu apa calda,stearsa,taiata in cubulete,se pune in blender pana devine o pasta;

se adauga galbenusurile,zaharul si ulei;

se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu faina si praful de copt,vanilia si albusurile batute spuma;

totul se amesteca usor cu lingura sau spatula;

se rastoarna compozitia in forma si se coace 30min,depinde de cuptor;

dupa ce s-a racit,se scoate din forma,mijlocul se orneaza cu crema nutella reprezentand boabele de seminte iar petalele cu frisca amestecata cu colorant galben.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca