Pentru blat separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam apoi cele 6 linguri de zahar, uleiul, zaharul vanilat, galbenusurile, faina praful de copt si cacaoa. Punem compozitia intr-o tava acoperita cu foaie de copt si o dam la cuptor pentru 15-20 de minute ( testam cu scobitoarea). Lasam la racit.
Pentru crema vom freca untul cu zaharul pudra si apoi adaugam branza de vaci. Turnam crema de branza peste blatul complet racit.
Pentru budinca vom pune 700 ml de fanta la fiert. Intr-un bol amestecam cele doua plicuri de budinca de vanilie cu zaharul si 150 ml de suc. Cand sucul clocoteste adaugam compozitia din bol si lasam sa fiarba pana devine translucida, amestecand mereu. Oprim focul si o lasam sa se raceasca (fara sa se inchege). Apoi turnam peste crema de branza si o lasam la frigider 4-5 ore inainte de a servi.