O prajitura pe gustul tuturor!
Blatul:
Crema:
sirop de cioco:
Blatul :
Topim untul in apa si adugam si sarea.intre timp incingem cuptorul la 190 grade.
Adaugam si faina la compozitia cu unt si amestecam vartos pana se ingroasa.
Lasam la racit.
Adaugam cate un ou la aluat amestecand foarte bine.
Acesta este blatul nostru , pe care il intindem in tava de prajitura cu o spatula si il coacem in jur de 25 de min.
Crema:
Se pune laptele la foc, se adauga vanilia, cacaoa, romul.
Se bat ouale la mixer cu zaharul, faina, amidonul si se toarna in fir subtire peste laptele fierbinte...se amesteca tot timpul pentru ca se va umfla asa ca va trebui sa avem un vas mai mare in care preparam crema. Lasam la foc mic, cu mare grija amestecand permanent 15 min. Luam de pe foc, lasam la racit complet si adaugam usor frisca .
Restul e simplu, Luam blatul racit umplem cu crema, adaugam frisca batuta si ornam dupa dorinta cu sos de cioco....e minunata!