Prima prajitura cu blat de biscuiti pe care o fac dar cu siguranta nu ultima.
Puneti la fiert 750ml lapte impreuna cu zaharul si amestecati bine amidonul cu galbenusurile.Cand clocoteste laptele,luati cateva linguri si le adaugati peste galbenusuri amestecand continuu sa nu se faca omleta,apoi adaugati compozitia peste restul de lapte si lasati la ingrosat amestecand cu un tel.Compozitia o impartiti in doua:in prima adaugati esenta de vanilie si capsunile taiate cubulete mici iar in cealalta bucatelele de ciocolata.Faceti o cafea tare fara zahar si o combinati cu laptele ramas.
Asamblare:biscuitii ii inmuiati 2-3 secunde in laptele cu cafea apoi ii asezati in tava.peste adaugati jumatate din crema vanilata,iar un strat de biscuiti cu cafea,un strat cu jumatate din compozitia de ciocolata,biscuiti,crema vanilata,biscuiti si ultimul strat cu crema de ciocolata.Acoperiti totul cu un strat consistent de cacao sau orzo si ornati cu capsuni.