reteta o am de aici
Blat-separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si cateva picaturi de lamaie. Fierbem zaharul cu apa pana devine sirop si fierbinte il turnam peste albusuri. Mixam in continuare si cand am terminat de turnat tot siropul, adaugam galbenusurile unul cate unul, uleiul, amestecam faina cu cacaoa si o cernem deasupra. Amestecam cu lingura pana se omogenizeaza bine. Ungem o tava cu ulei si tapetam cu faina, turnam compozita si dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca.
Crema-ouale impreuna cu zaharul se bat bine se pun pe baie de abur pana cand crema se ingroasa ca o smantana, apoi se lasa sa se raceasca.
Frisca se bate bine. Gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri de apa, apoi se pune la incalzit, atentia sa nu fiarba, apoi se amesteca cu crema de ou. Adaugam si esenta, apoi se amesteca frisca cu crema de ou.
Se tapeteaza tava cu folie alimentara, se pune blatul, apoi turnam crema, adaugam fructele in functie de ce model doreste fiecare si se da la rece cateva ore dupa care se taie.