Cand am musafiri neanuntati aceasta prajitura ma salvat imediat, e foarte usor de facut si nu trebuie sa umblam prea mult la portofel. Este un desert destul de apreciat in familie, o zi placuta tuturor !!
Intr-un recipient mixam zaharul cu ouale pana devine o crema spumoasa, dupa care adaugam coaja de portocala, untul si continuam sa amestecam pana devine si mai spumos.
Adaugam laptele, sucul de portocale si faina si lucram, atentie faina putin cate putin se adauga pentru a nu face cocoloase iar spre final adaugam praful de copt. Se unge tava de copt cu unt sau ulei unde se presoara ceva faina pt a fi siguri ca nu se lipeste, cuptor preincalzit pt 45 minute, foc mediu.
O alta varianta se poate face si cu ciocolata , topim ciocolata si o rasturnam in forme de inimioare sau ce avem si se poate decora. Este ceva tipic de fantezie si cred ca orice femeie are o fantezie bogata!
Se lasa la racit si apoi se poate servi.