Cred ca v-am obisnuit deja cu acest gen de dulce! Va aduc astazi, pentru reteta mea cu numarul 300 (wow!) o prajiturica buna buna! Dupa o pauza de mai bine de un an de zile, nu am crezut ca voi ajunge pana aici! Va multumesc ca ma suportati :))
Incepem prin hidratarea gelatinei, timp in care amestecam iaurtul cu smantana, cu mascarpone si cu zaharul, atat cel pudra, cat si cel vanilat. Adaugam esentele, punem si gelatina (topita pe baie de apa) si omogenizam totul.
Intr-o forma de chec sau de tort (ori cum doritti voi), asezam biscuitii sfaramati peste care adaugam compozitia de iaurt. O parte din dulceata o incorporam usor in crema, iar restul il pastram pentru servire. Dam vasul la rece pentru cel putin 6 ore.
Se serveste cu pofta!
1
Piscoturile pot inlocui Biscuitii cu succes!
2
Nu este necesar sa insiropati biscuitii/piscoturile.
3
Pentru ca zaharul sa se topeasca mai repede, folositi zahar pudra.