Prajitura de dovleac dulce

de rena in Dulciuri, 13 Oct 2014 | 5348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.dovleac
  • 250 gr.ulei
  • 250 gr.suc de portocale
  • 400 gr.faina
  • o lingura praf de copt
  • 1\2 lingurita de cuisoare praf
  • 1 lingurita de scortisoara praf
  • razatura de la doua portocale
  • o fiola esenta de rom
  • 300 gr.zahar
  • 200gr.stafides negre
  • susam
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de dovleac dulce:

Curatam dovleacul si il taiem cubulete mici.

Intr-un vas adinc punem uleiul,scucul de porocale ,razatura de portocala,zaharul,stafida,praful de copt,praful de scortisoara si cuisoare .Amestecam bine pana se topeste zaharul.

Punem faina si amestecam usor,adaugam dovleagul si-l incorporam bine cu aluatul facut.

Ungem o tava si punem aluatul pe deasupra adaugam si susamul pe toata suprafata. Bagam la cuptor incalzit la 180 de grade pana se rumineste bine incercand cu o scobitoare din cand in cand. 

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de dovleac dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

14.10.2014, 08:54

Place!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

15.10.2014, 23:56

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 10:16

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca