Cum imi statea de mult gandul la aceasta prajitura cand am fost acasa mi-am adus niste branza de vaca si am executat aceasta bunatate.......
Bilutele de branza:
Blat:
Glazura:
Pregatim mai intai bilutele de branza:Amestecam bine toate ingredientele si formam bilute de marimea unei nuci ,si le asezam intr-o tava cu fundul detasabil tapetata cu hartie de copt.
Blatul: Batem spuma albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul si mixam bine pana obtinem o spuma tare.Galbenusurile le amestecam cu uleiul si esenta de rom si le turnam peste albusuri si amestecam usor. Faina se amesteca cu cacao si drojdia si le adaugam la compozitia de oua amestecand de sus in jos.
Turnam compozitia peste bilutele de branza si dam la cuptor la foc mediu pana cand trece testul cu scobitoarea.
Lasam prajitura sa se racoreasca in tava si intre timp pregatim sosul de ciocolata-
Punem lapte impreuna cu zaharul sa fiarba la foc mic (fara sa de in clocot) aproximativ 5 minute. Luam de pe foc si adaugam untul si ciocolata si le amestecam bine pana cand se topesc. Lasam sa se racoresca 5 minute dupa care turnam peste prajitura inca calduta dupa care o lasam sa se racesca in tava.