Ca sa continui seria de rasete din data de 10 august de la prima seara a intalnirii minunate a bucatarasilor, va prezint pentru nr. 200 o reteta inedita ce va folosi tuturor celor fara oua :)))) in frigider. Tot omu' mai ramane si fara, cele de cumparat uneori sunt de o calitate indoielnica sau romanul credincios vrea sa tina post! Mentionez ca nasa care a botezat aceasta bunatate dulce este MAMA (dam vina pe mama pentru ideile nebune :)) >:) ) care si acum crapa de ras.
Gata cu gluma, sa trecem la lectia serioasa acum! Ideea de baza: fiecare ou se poate inlocui cu o banana mare, bine coapta. In general, cel putin pandispanurile incercate pana acum, ies foarte bune si aromate! Sa trecem la treaba!
Bananele se paseaza bine apoi se adauga zaharul si se mixeaza la viteza mare. Uleiul se adauga ca la maioneza, in fir subtire, laptele/apa la fel + esenta. La final se adauga faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
Deasupra se pun fructele alese, noi am vrut caise si afine.
Se coace la 180 C.
1
Daca fructele sunt prea acre, la servire se poate pudra cu zahar.
2
Pentru aceasta cantitate am folosit o tava de 35x45 cm.