Prajitura cu zmeura si mousse caramel

de Lia_ in Prajituri, 19 Aug 2014 | 7872 vizualizari

COMENTARII (32)

Ina 1

19.08.2014, 21:29

mi-am luat o portie, pentru dimineata

Valclaudia 1

19.08.2014, 22:03

n-am cum sa lipsesc de la asa rasfat....

RuxyRux 1

19.08.2014, 22:06

Un vis frumos Lia scumpa mea...arata incredibil...de covorul rosu ....si eu am in plan( ma tot impinge pofta ) la o praji delicioasa cu zmeura si cioco alba...la asta tot visez ) Pofta deh!

T I M E A 1

19.08.2014, 22:10

iau si eu pt dimineata o felie

Rocsi 1

19.08.2014, 22:18

O mare nebunie!

Panacris 1

19.08.2014, 22:32

Delicioșenie cupola asta ciocolatoasă!

Bya Ralu 1

19.08.2014, 22:55

ce buna e

jolygina 1

19.08.2014, 23:35

Merisor 1

20.08.2014, 07:20

Faina prajitura! Mi-ar fi placut sa vad si sectiune

Constelatialeu 1

20.08.2014, 08:43

Adele 1

20.08.2014, 08:46

- Andreea - 1

20.08.2014, 09:17

Cred ca a fost tare buna

MOKUSKA 1

20.08.2014, 09:23

este minunata,asa cum ne-ai obisnuit

Lia_ 1

20.08.2014, 09:55

va multumesc pentru ca v-ati dat din timp sa popositi aici

reisnaor_2006 1

20.08.2014, 10:08

foarte buna

kukibella 1

20.08.2014, 11:22

Criss 1

20.08.2014, 11:55

Lavinia 1

20.08.2014, 13:45

ce frumoasa e

Lau 1

20.08.2014, 16:18

Lia_ 1

21.08.2014, 08:14

dantes 1

21.08.2014, 08:24

Delicioasa!

Pushaa 1

21.08.2014, 08:58

Lia_ 1

21.08.2014, 21:11

Raluca57 1

22.08.2014, 07:54

L-am facut! Cred ca nu am fiert destul caramelul, s-a ingrosat putin, dar trebuia sa-l las pana la consistenta unei budinci. Asa ca s-a "taiat" putin cand am amestecat cu frisca (din smantana). Dar gustul este MINUNAT!!!! Crezi ca va merge si cu zmeura congelata? Multumesc

Lia_ 1

22.08.2014, 21:36

S-a ingrosat prea putin? Asa inteleg, ca a ramas amestecul caramel mai subtire. Nu trebuia sa aiba aspectul unei budinci, mai degraba ca o smantana, deci nu consistenta moale cred ca a fost problema.

Raluca, sigur ai respectat ce am scris la punctul 5 si n-ai pus frisca si gelatina in crema calduta?

Suspectez ca ai fi putut face asta si de aceea s-a taiat. Nu are voie sa se taie cand amesteci ceva rece pe baza de amidon, cu frisca. Imi pare rau. Bine ca gustul a fost unde trebuie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Duet de ciocolata si zmeura cu crema de iaurt