Prajitura cu zmeura si mousse caramel

de Lia_ in Prajituri, 19 Aug 2014 | 8091 vizualizari

COMENTARII (32)

Ina 1

19.08.2014, 21:29

mi-am luat o portie, pentru dimineata

Valclaudia 1

19.08.2014, 22:03

n-am cum sa lipsesc de la asa rasfat....

RuxyRux 1

19.08.2014, 22:06

Un vis frumos Lia scumpa mea...arata incredibil...de covorul rosu ....si eu am in plan( ma tot impinge pofta ) la o praji delicioasa cu zmeura si cioco alba...la asta tot visez ) Pofta deh!

T I M E A 1

19.08.2014, 22:10

iau si eu pt dimineata o felie

Rocsi 1

19.08.2014, 22:18

O mare nebunie!

Panacris 1

19.08.2014, 22:32

Delicioșenie cupola asta ciocolatoasă!

Bya Ralu 1

19.08.2014, 22:55

ce buna e

jolygina 1

19.08.2014, 23:35

Merisor 1

20.08.2014, 07:20

Faina prajitura! Mi-ar fi placut sa vad si sectiune

Constelatialeu 1

20.08.2014, 08:43

Adele 1

20.08.2014, 08:46

- Andreea - 1

20.08.2014, 09:17

Cred ca a fost tare buna

MOKUSKA 1

20.08.2014, 09:23

este minunata,asa cum ne-ai obisnuit

Lia_ 1

20.08.2014, 09:55

va multumesc pentru ca v-ati dat din timp sa popositi aici

reisnaor_2006 1

20.08.2014, 10:08

foarte buna

kukibella 1

20.08.2014, 11:22

Criss 1

20.08.2014, 11:55

Lavinia 1

20.08.2014, 13:45

ce frumoasa e

Lau 1

20.08.2014, 16:18

Lia_ 1

21.08.2014, 08:14

dantes 1

21.08.2014, 08:24

Delicioasa!

Pushaa 1

21.08.2014, 08:58

Lia_ 1

21.08.2014, 21:11

Raluca57 1

22.08.2014, 07:54

L-am facut! Cred ca nu am fiert destul caramelul, s-a ingrosat putin, dar trebuia sa-l las pana la consistenta unei budinci. Asa ca s-a "taiat" putin cand am amestecat cu frisca (din smantana). Dar gustul este MINUNAT!!!! Crezi ca va merge si cu zmeura congelata? Multumesc

Lia_ 1

22.08.2014, 21:36

S-a ingrosat prea putin? Asa inteleg, ca a ramas amestecul caramel mai subtire. Nu trebuia sa aiba aspectul unei budinci, mai degraba ca o smantana, deci nu consistenta moale cred ca a fost problema.

Raluca, sigur ai respectat ce am scris la punctul 5 si n-ai pus frisca si gelatina in crema calduta?

Suspectez ca ai fi putut face asta si de aceea s-a taiat. Nu are voie sa se taie cand amesteci ceva rece pe baza de amidon, cu frisca. Imi pare rau. Bine ca gustul a fost unde trebuie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu zmeura si rodie