clasicul pandispan imbogatit cu fulgi de ciocolata alba-special pt.Ana care nu papa de la pachet :))
Se bat albusurile cu un praf de sare tare pana sta lipit de fundul castronului.Separat se amesteca bine zaharul cu galbenusurile si apoi se adauga usor in spuma de albusuri.Se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza complet.Apoi amestecam faina cu praful de copt si cu ciocolata alba razuita fin de tot.Incorporam acest amestec in compozitia cu ou in ploaie si amestecand tot asa de sus in jos, astfel incat compozitia sa ramana spumoasa.Se picura o lingurita de zeama de lime.Se unge tava cu unt si se toarna compozitia in tavita.Se introduce la cuptorul preincins si se lasa la foc mediu cam 6-7 minute dupa care se adauga cu grija visinele din loc in loc si se mai lasa tava la cuptor inca aprox.20 de minute.Se scoate si se lasa sa se raceasca putin.Se [pudreaza cu zahar pudra si se taie cuburi .
E foarte foarte pufoasa.