Separam albusurile de galbenusuri.
Batem galbenusurile spuma cu zaharul, pe care il punem treptat, apoi adaugam untul taiat cubulete, de la temperatura camerei
Punem laptele si esenta de vanilie.
Faina o amestecam cu praful de copt, apoi o turnam treptat peste compozitie.
La urma adaugam doua albusuri batute spuma cu un praf de sare si coaja de lamaie. Le incorporam cu o paleta.
Tapetam cu hartie de copt o tava de 37/25 cm, turnam compozitia, o nivelam. Asezam visinele din loc in loc.
Dam tava in cuptorul incins, pentru circa 25 de minute.
Intre timp, batem cele 5 albusuri spuma cu zaharul pudra si zeama de lamaie.
Dupa ce au trecut cele 25 de minute, scoatem prajitura din cuptor, asezam bezeaua deasupra, o intindem uniform si o introducem iar la cuptor pentru 5-10 minute, pana este coapta bezeaua.
Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o portionam si servim.
Pofta buna!