Mai intai pregatim visinele, le scoatem samburii si le presaram cu o cescuta de zahar, apoi le lasam cel putin o jumatate de ora. Se pun apoi intr-o strecuratoare mare si se lasa la scurs.
Intre timp se pregateste pandispanul. Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul pana se obtine o bezea, iar galbenusurile se bat cu uleiul pana se ingroasa putin, ca la maioneza. Se rastoarna apoi galbenusurile peste albusuri si se incorporeaza usor, cu o paleta. Se adauga vanilia. Se amesteca faina cu praful de copt si se presara putin cate putin peste compozitia de oua si se amesteca de jos in sus.
Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie de copt, se rastoarna compozitia de pandispan iar deasupra se presara visinele scurse bine de zeama.
Se pune tava in cuptorul preincalzit si se lasa la copt 30-40 de minute, in functie de cuptor, la foc mediu, pana trece testul scobitorii.
Se scoate apoi tava din cuptor si se lasa prajitura sa se raceasca in tava. Se taie cand este rece si se pudreaza cu zahar pudra.