Avand niste struguri prin frigider am incercat sa fac ceva ca prajitura sa se faca repede.
Coca este cea de la guguluf. A iesit foarte buna. O sa incerc si cu alte fructe.
Ouale se amesteca cu zaharul pana se face spuma.
Se adauga laptele, uleiul si se amesteca in continuare (eu folosesc mixerul).
Se adauga faina, praful de sare, zaharul vanilat, bicarbonatul si se amesteca bine.
Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Strugurii se desfac de pe ciorchini se spala bine si se pun la scurs.
Se taie in doua si se scot samburii obligatoriu sa nu patiti ca mine. Eu am mancat cateva boabe si am zis ca nu prea au samburi si nu i-am scos decat la boabele mari, dar au avut si cei mici si nu va mai povestesc ......
In tava tapetata se pune compozitia si se niveleaza.
Se pun boabele de struguri unul langa altul pe toata suprafata.
Se pune tava in cuptorul preancalzit 20-30 minute pana se rumeneste si trece testul scobitorii.
Se taie si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta Buna!