ALUAT-intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea,praful de copt,coaja de lamaie,amestecam facem o adancitura adaugam untura(rece)galbenusul,apa si incepem sa framantam, un aluat omogen si elastic(daca este nevoie adaugam apa sau faina dupa caz)Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 30 min.
Intindem coca intr-o foaie subtire si adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,din aluatul ce a ramas am impletit niste codite care le-am asezat pe margine si vertical
Umplutura,-mixam ouale cu zaharul si adaugam branza de vaci,zeama de lamaie,faina si amestecam bine.
Turnam compozitia in tava si dam la cuptorul incalzit cca 40 min pana ce se rumeste frumos pe margine,
Lasam sa se raceasca dupa care adaugam struguri si plicul de tort jelle pregatit conform instructiunilor de pe plic,
Lasam sa se raceasca gelatina deasupra dupa care o putem servi.