Prajitura cu prune si piersici

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Aug 2010 | 4246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • prune
  • cateva felii de piersica
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu prune si piersici:

Batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem faina, praful de copt si esenta. Mmixam pana se omogenizeaza compozitia.

Tapetam forma de copt cu hartie, turnam compozitia rezultata, peste care vom pune prunele si piersicile pudrate cu faina si dam la cuptor, la foc mic 20-30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu prune si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

24.08.2010, 16:14

ms julie, stiu ca ai

nadina73 1

26.08.2010, 01:20

inimioara ta danutavreau si eu din eadau la schimb 5 fur

Corinuta 1

26.08.2010, 09:57

Simplu su buuuuuun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise si iaurt