Spălăm prunele, le desfacem în două și înlăturăm sâmburele.
Se bat bine ouăle cu mixerul, adăugăm zahărul treptat și batem bine în continuare. Adăugăm uleiul, apoi făina amestecată cu praful de copt și laptele. Turnăm compoziția într-o tavă unsă bine cu unt. Într-un castron frecăm bine brânza de vaci cu 50 g zahăr. În alt castron batem bine albușurile cu 50 g zahăr, după care se amestecă ușor cu brânza. Această compoziție de brânză se pune cu o lingură peste compoziția din tavă și se întinde ușor.
Aranjăm prunele una lângă alta. Presărăm 2 linguri de zahăr tos peste prune. Se dă la cuptor pentru 30 - 40 minute la 180 grade C. Se mărește temperatura la 200 grade C la sfârșit pentru maxim 3-4 minute pentru a se rumeni frumos deasupra.
Se lasă să se răcească în tavă, după care se porționează și se presară zahăr pudră.
Poftă bună!