Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu praful de sare si zaharul. Se adauga galbenusurile pe rand, coaja si sucul de portocala. La final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se toarna aluatul intr-o tava de 18*30 cm (aproximativ) tapetata cu hartie de copt. Se lasa la foc mic pt. 30-35 minute (se face testul cu scobitoarea). Se lasa sa se raceasca ina tava.
Crema: Se curata portocala de coaja si feliile de pielite dupa care se taie bucatele mici. Frisca se bate, se adauga branza bine scursa si amestecata inainte cu 2 lg zahar pudra, se pune esenta si portocala taiata. Se omogenizeaza si se toarna peste blatul racit.
Glazura: Se prepara glazura conform instructiunilor de pe plicul de jeleu, folosindu-se sucul de portocale. Se toarna peste crema, se niveleaza (eu nu prea m-am priceput, se si vede in poza) frumos si se lasa la racit.
Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!