Super buna, ce sa mai zic :))
Blat: Albusurile le batem cu praful de sare pana se fac spuma, adaugam zaharul si mixam pana devin lucioase. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei iar la final adaugam faina amestecata cu praful de copt. Punem in tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la foc mediu cam 30-35 min. (la cuptorul cu gaz). Eu am electric si am pus la 160 de grade cam 20-25 min. Se lasa sa se raceasca.
Crema: Smantana o amesteca cu zahar si esenta de vanilie si mixam .
Sirop: Apa cu zaharul si esenta de vanilie se amesteca.
Asamblare:
Blatul se taie in 2. Se pune o parte pe platou si se insiropeaza, se adauga Nutella, se intinde bine iar apoi frisca. Deasupra punem cealalta parte de blat, frisca si glazuram cu Nutella incalzita.
1
Putem glazura si cu ciocolata topita.