Prajitura cu nuca,dulceata de capsuni si bezea

de Cris2711 in Prajituri, 17 Mai 2013 | 7427 vizualizari

COMENTARII (62)

elena001 1

18.05.2013, 14:02

foarte buna

babi5 1

18.05.2013, 18:28

Buna rau

Anett 1

19.05.2013, 12:04

tare bun!

Cris2711 1

20.05.2013, 11:37

Elena,Babi,Anett,Kuki va multumesc

LadyCrs 1

25.05.2013, 12:19

Mor de pofta!

Cris2711 1

25.05.2013, 16:20

Cris scump

laura2002 1

26.05.2013, 14:53

bun si eu o feliutaaa

Corinuta 1

30.05.2013, 14:18

Inca una!

Cris2711 1

30.05.2013, 14:59

Laura dau
Corina cu mare drag,vreau sa imi cumpar o tava de prajitura,e mai buna pentru aceasta reteta decat cea de la cuptor

Krystyan Trendy 1

22.11.2013, 06:40

delicioasa

Cris2711 1

27.12.2013, 11:15

mena29 1

18.05.2015, 16:50

Mmmm,ce bunaaaa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura frantuzeasca by Merisor