initial m-am pregatit sufleteste sa fac un tort pe care o sa-l prezint dupa aceasta prajitura deoarece am preluat reteta pentru care ii multumesc mult, postavaru ea este cea dupa care am facut aceasta delicioasa prajitura dar cu mici modificari de cantitati si asamblare o sa vedeti....
Albusurile se bat cu un praf de sare, adaugandu-se zaharul. Faina se amesteca cu nuca de cocos si se va pune treptat in albusuri .
Cuptorul preincalzit la 160-170 de grade. Intr-o tava de aragaz punem hartie de copt si punem albusurile intinzind bine pe toata suprafata tavii, apoi se da la cuptor pana capata o culoare usor mai inchisa catre bej si este un pic tare deasupra semn ca blatul este facut .
Se da pe un gratar la rece timp in care pregatim crema si glazura astfel: punem laptele in bol peste praful de crema si timp de 3 minute se bate energic. Crema este gata si punem si glazura la facut : intr-o craticioara se desface ciocolata si punem si laptele cand este dizolvata, dam deoparte ca sa pregatim prajitura.
Pe o tava dreptunghiulara am pus blatul jumatate caci l-am taiat in doua bucati egale si am pus crema toata am pus si cel de al doilea blat peste care am pus glazura si fulgii de migdale.
Pofta buna