Se freaca faina cu untura, se adauga oul, zaharul, praful de copt ,cacaua. Se face un aluat si se imparte in 2, se fac 2 foi. Intindem prima foaie si o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dupa care preparam umplutura.
Se bat albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam nuca de cocos aceasta umplutura se toarna peste foaia din tava, peste umplutura punem a doaia foaie intinsa. Dam la copt la 180 grade 30 -35 minute. Dupa ce s-a copt lasam la racit si facem crema care vine deasupra.
6 galbenusuri se freaca cu 5 linguri de faina,(sau amidon)1 lingura zahar si 3 plicuri de zahar vanilat. Adaugam treptat 500 ml lapte rece si amestecam bine si dam la foc mic pana se ingroasa amestecand incontinu,luam de pe foc si lasam la racit. Intre timp se freaca untul cu 200 grame zahar. Cand crema de galbenusuri s-a racit putin adaugam untul frecat cu zaharul. Aceasta crema o punem deasupra prajiturii si deasupra radem ciocolata sau presaram cacaua