Pt.blat:
Pt.crema:
Pt.glazura:
Albusurile se bat spuma bine si se adauga pe rand zaharul mixand dupa fiecare lg. Dupa ce s-a topit zaharul se pun cele 3 lg faina si apoi nuca de cocos mestecandu-se usor pana la omogenizare. Se tapeteaza tava cu unt si faina si se rastoarna compozitia. Se niveleaza si se da la cuptor la foc potrivit pt aprox. 15-20 minute pana se rumeneste frumos. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Intre timp se face crema. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, z.vanilat, 4 lg rase de faina si 150 ml lapte. Aceasta compozitie se toarna in restul de 100 ml lapte clocotit (ca o budinca) si se amesteca continuu pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Intre timp se freaca pachetul de unt care tb.sa fie la temp.camerei si se amesteca pe urma cu crema racita. Aceasta se rastoarna peste blat si se uniformizeaza pe toata suprafata si se da la rece.
Glazura obtinuta din ingredientele de sus se toarna peste crema si se da la rece din nou. Dupa ce s-a intarit se poate portiona si servi. Eu am presarat peste glazura nuca de cocos.
Baiatul meu nu a avut rabdare si a trebuit sa-i tai desi inca nu era bine intarita crema.