Albusurile se bat spuma, apoi se adauga indulcitorul si se bat in continuare pana rezulta o bezea lucioasa si tare. Se adauga apoi galbenusurile, iaurtul, si in final praful de budinca amestecat cu taratele si praful de copt. Se amesteca cu o spatula, apoi se adauga esenta si coaja de lamaie. Se toarna compozitia in tava de chec tapetata cu hartie de copt si se coace aproximativ 25 minute la foc mic in cuptorul preincalzit.
Dupa ce s-a racit, se taie in doua foi. Gelatina se hidrateaza in putin lapte. Ouale se separa si se bat albusurile spuma. Galbenusurile se amesteca cu indulcitorul, praful de budinca, coaja de lamaie si laptele. Se fierbe crema pana se ingroasa, amestecand in continuu. Cand e fiarta, se ia de pe foc si se adauga gelatina hidratata si zeama de lamaie.
Se amesteca bine, apoi se adauga albusurile batute spuma. Tava de chec se tapeteaza cu folie alimentara. Se pune o parte din crema, apoi prima foaie de blat, restul de crema si cealalta foaie de blat. Se acopera cu folie si se pune tava in frigider 3-4 ore. Enjoy!