Prajitura cu mere si bezea, o reteta delicioasa

de Rocsi in Prajituri, 6 Mar 2014 | 74573 vizualizari

COMENTARII (75)

Rocsi 1

07.03.2014, 20:06

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

07.03.2014, 20:06

Florentina

Rocsi 1

07.03.2014, 20:07

Claudia sper ca ai gasit dimineata prajituri pe masa

Rocsi 1

07.03.2014, 20:07

Multumesc Lia.

Rocsi 1

07.03.2014, 20:08

Anca multumesc

Rocsi 1

07.03.2014, 20:08

Mihaela

Rocsi 1

07.03.2014, 20:08

Mena multumesc

Rocsi 1

07.03.2014, 20:09

Pusha sa o mai faci ca e tare buna

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

Ligia si eu fac rar prajituri cu mere desi imi plac asa mult. Mi se par cam scumpute merele si prefer sa le mananc decat sa le folosesc la prajituri

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

Alina multumesc.

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

July ma bucur ca iti place!

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

Lavinia multumesc mult.

Rocsi 1

07.03.2014, 20:10

Andreea

Rocsi 1

07.03.2014, 20:11

Laura prajitura asta nici nu trebuie sa o mesteci ca se topeste in gura

Rocsi 1

07.03.2014, 20:11

Cristina draga hai sa te servesc

Rocsi 1

07.03.2014, 20:12

Aurelia multumesc.

Julia_Snow 1

11.03.2014, 10:08

o minunatie!

Rocsi 1

11.03.2014, 10:39

Multumesc Julie.

LidiaChivu 1

13.03.2014, 21:48

speciala! trecuta la favorite!

Rocsi 1

14.03.2014, 10:12

Multumesc mult Lidia

iuliandu 1

03.07.2014, 12:12

Vreau sa o "execut" azi dar am niste neamurir de incepatoare,e ok la 165 grade cuptorul?apoi cand adaug bezeaua micsorez temp cuptorului?12 lg faina vin 250 gr?dimensiunile tavii pls!

Rocsi 1

06.07.2014, 14:19

Buna..scuze ca abia acum am vazut mesajul. Pai eu dau aragazul la treapta 3 si jumatate, deci are in jur de 180 de grade.. Cand pui bezeaua nu reduci focul, il lasi la fel. Tava are dimensiunea de 24x37...Sincer nu stiu daca 12 linguri faina inseamna 250 gr...Dar poti cantari daca ai cu ce ..O zi buna!

geoline 1

16.02.2015, 23:01

superba

Rocsi 1

17.02.2015, 10:20

Multumesc Geo

Ancutsa 1

23.10.2020, 20:02

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni, bezea si crumble