Prajitura cu mere

de amayrya in Prajituri, 2 Feb 2013 | 4477 vizualizari

 

rapida, economica

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 2 cani mere rase
  • 2 cani zahar
  • 3 oua
  • o lingurita amoniac
  • 2 cani faina

CREMA

  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri apa
  • un pachet margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Se curata merele de coaja si se rad. Apoi se amesteca cu cele 2 cani de zahar. Se lasa 30 de minute pentru a se lasa zeama, apoi se adauga 3 oua , o lingurita de amoniac si 2 cani de faina. Compozitia se toarna in tava si se lasa la cuptor in jur de 30 de minute la foc mediu. Timpul poate varia in functie de cuptorul fiecaruia.

Intre timp se face o crema din 5 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 3 linguri de apa, un pachet de margarina. Se pun la foc pe aragaz pana se ingroasa putin. Ulterior aceasta crema, dupa ce s-a copt prajitura, se toarna deasupra. 

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere (de post)